Aanbieding slechts tijdelijk geldig -50%
korting op de hele website
Reflectieve Hondenriem
  • Reflectieve Hondenriem

  Reflectieve Hondenriem

  Kleuren
  € 12,90
  - +
  Productdetails
  • Geschikt voor verschillende soorten honden
  • Verbeterde zichtbaarheid
  • Bestendig en sterk
  • Comfortabel om vast te houden
  • Veel stijlen en kleuren om uit te kiezen
  Omschrijving

  Dit item is onmisbaar voor elke honden eigenaar die ervan houdt om hun harige vriend mee te nemen tijdens het wandelen, joggen of tijdens een trainingssessie.

  Onze hondenriem is ontworpen met deveiligheidvan jouw hond in gedachte, het heeft een reflectieve strip die fel schijnt bij weinig licht. Of je nu een wandeling maakt in het park of langs een drukke weg, of aan het trainen bent in een slecht verlichte omgeving, dezereflectieve hondenriemzal ervoor zorgen dat jouw huisdierzichtbaaris voor anderen, waarmee je het risico op ongelukken verkleint.

  Onze reflectieve hondenriem is geschikt voor alle soorten honden, van kleine puppy's tot grotere rassen. Je kunt kiezen uitverschillende kleurendie passen bij de halsband of het harnas van jouw hond, waarmee het de perfecte riem wordt voor jouw harige vriend.

  Onze reflectieve hondenriem is niet alleensterkenbestendig, maar ookcomfortabelom vast te houden. Het gemakkelijk vast te houden handvat biedt een stevige en betrouwbare greep, zodat je met gemak en zelfverzekerdheid met jouw hond kunt wandelen. De lengte van de riem is ook verstelbaar, waarmee deperfecte lengtekunt kiezen voor de behoeftes van jouw huisdier.

  Onze Reflectieve Hondenriem biedt de ultieme veiligheid voor jou en jouw hond. Met zijnreflecterendeeigenschappen is deze hondenriem zichtbaar in het donker, waardoor je altijd zeker weet dat jouw hond veilig is, zelfs tijdens avondwandelingen.

  Gemaakt van hoogwaardig nylon, is deze hondenriem niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel om vast te houden dankzij het handvat. Of je nu gaat wandelen, hardlopen of wandelen met jouw hond, deze reflectieve hondenriem zorgt ervoor dat je volvertrouwenop pad kunt gaan.

  Onze website biedt informatie over deze en andere producten voor honden, evenals reviews van tevreden klanten. Het bestellen van onze producten is eenvoudig en we zorgen voor een snelle verzending. We bieden ook een breed scala aan kleuren, zodat je deperfecte hondenriemkunt kiezen die past bij de persoonlijkheid van jouw hond.

  Als je op zoek bent naar extra veiligheid voor jouw hond, kijk dan niet verder dan onze Reflectieve Hondenriem. Zorg voor de beste zichtbaarheidtijdens donkere urenen ga met een gerust hart op pad met jouw trouwe viervoeter. Bestel vandaag nog jouw reflectieve hondenriem en zorg voor extra veiligheid voor jou en jouw hond.

  Wacht niet langer, winkel nu en maak de juiste keuze voor de veiligheid en het comfort van jouw hond. Onze Reflectieve Hondenriem is het perfecte item voor elke honden eigenaar die ervan houdt om te wandelen en te trainen met hun huisdieren. Koop nu en ervaar het verschil!

  Product details:
  *Verbeterde zichtbaarheid
  *Geschikt voor alle honden
  *Comfortabel om vast te houden
  *Bestendig en sterk
  *Verschillende kleuren

  Maat:
  *Dikte - 1,5cm
  *Lengte - 1,5m


  Instagram

  Gegraveerde Hondenpenning Koninginnenkroon
  Girl Tags
  Geborduurde Hondenhalsband
  Coco
  Gegraveerde Hondenpenning Tama-hond-tchi
  Techno
  Gegraveerde Hondenpenning Bat-hond
  Boy Tags
  Hondenpenning Luxe C-Rond
  Don
  Gegraveerde Hondenpenning Bat-hond
  Fido
  Gegraveerde Hondenpenning Blaf Vader
  Sasha
  Gegraveerde Hondenpenning Pug
  Coco
  Houten Penning Cirkel
  Ivy

  Recensies

  0.0/5
  Klik hier om een ​​recensie achter te laten